Monday, 29 April 2013

Hadiah Pertama Aqil

Salam semua,

Selamat menyambut Hari Pekerja..

Cepat masa berlalu dah masuk bulan Mei kan, lagi 2,3 minggu dah cuti sekolah. Plan nak pi Brunei, terus masuk Miri, harap² tertunailah. Tapi nak gi Tawau lagi, melawat kawasan Lahad Datu tu...hehehe

Dua tiga hari lepas, anak² aku ada ikut abah dorg gi kedai, jadi dah balik tu afiy biasalah bawa cekeyat, aqil dengan feberet dia kotak yg ada gift tu. Membazir tul, tapi bila pikir² balik, budak² memang mudah tertarik dengan benda² jajan cam tu. Aku dulu pon kalau gi kedai mesti beli Tora, Ding Dang, atau Alibaba. Tapi masa tu 30-50 sen je. Sekarang ni Tora tu dah RM1.20, kalo kotak² gambar Ultraman, Robot tu lagi lah sampai Rm3-4.. Kena keja keras la ibu camni beli mainan kat anak²..huhuhu..

Berbalik pada cerita aku tadi, excited aqil balik, lepas 5 minint dia datang panggil ibu kat dapr, dia cakap ada hadiah untuk ibu.

"Nah, ni hadiah untuk ibu. Aqil bagi..."

Oh sooooo suwiiiittt handsome boy ibu, aqil bagi rantai dengan loket lagi kat ibu. Dia sarung kat kepala ibu, pastu cakap, "oh! tak muat, mungkin kena letak di tangan"...hahaha



 Gambar yg aku post dalam instagram ;p thank you sayang! At least aku tau yg anak aku tu dah belajar cara menghargai orang di sekeling. Alhamdulillah...

p/s : pening dok pikir hadiah apa yg sesuai untuk suami tercinta sempena birthday beliau..huhu
 





Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik