Thursday, 11 April 2013

Natural Kitchen Steamboat

Salam semua,

Kalau yg berada di Kota Kinabalu, dan teringin makan steamboat yg halal, selain di Restoran Kg. Nelayan, harga dalam RM38.00/pax, boleh juga ke sini, terletak di Suria Sabah.

Kedai ni di tingkat bawah, ground floor, di sebelah Nasi lemak Antarabangsa. Deret tu lah..pandaila korang cari..macam jalan-jalan cari makan dah aku ni.

Memandangkan setelah adik aku & suaminya memperkenalkan aku dengan steamboat best & murah di perlis, hanya RM9.90 ja sorang, makan la banyak mana pon tau, aku pon beria-ia nak cari tempat makan steamboat juga. Harga takdelah mahai, murah sangat pon tak lah, RM58.00 untuk 2 orang.



Boleh pilih nak nasi, atau mee kerinting tu, atau mee hoon. Kuah pon boleh pilih dari 8 jenis, kami amik tomyam dan juga sup untuk budak2. Takde pon dorang makan, main je. Main chopstick la, sampai jatuh2, pastu nak baring la. makan idak pon.

Bagi yg di Kota Kinabalu, leh pegi sini untuk makan steamboat k. Babai..


*tatau nak tulis apa
Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik