Saturday, 16 June 2012

Sekelip mata dah habis

Sape tau apekebende ni?


Hihi..inilah namanya edible image, yang bakery buat untuk tepek kat cupcake, cake, coklat oreo...
hihi
sebenarnya itulah nawaitu aku, nak buat coklat oreo, oreonya dah beli, coklat pon dah ada, siap jenama Le Bourne lagi, tapi salah amik, teramik pulak coklat putih..dengan senang hati terus cakap kat en. hasben, "takpelah, boleh buat warna warni"..

hihi nak sedapkan hati sebenarnya

kemuadian, search google, cari pembuat edible image, banyak jugak, dapat jugak order kat sini

Murah je, RM18 untuk 25 keping

Servis pon pantas..

Sampai je terus diterpa oleh aqil, dan dia makan kesemuanya...oh! anakku

Siap kata lagi, "mana ibu beli ni, sedap betui"

Takpelah, nanti ibu order lagi ye!!

Contoh coklat oreo fromintankitchen

 Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik