Wednesday, 6 June 2012

Labuan - Cuti2 Malaysia

- ANJUNG KETAM -


Ini dinamakan Cuti Bajet ^_^
Dari Lawas, terus drive ke Labuan...dup dap dup dap on the way ke menumbok, tiket ferry tak beli lagi, maunya takdak, patah balik ler jawabnya ke KK..macam di KK..lalala (ini lagu ;)

Sampai je menumbok, macam besala dah nama takdak tiket, waiting list je lah. Tapi dah dinamakan rezeki, kereta tak banyak nak ke Labuan, jadi adalah rezeki kami, banyak kosong lak tu.

Sampai jer terus check in di Mariner Hotel, rate RM180/nett semalam includes breakfast ;)
Hotel biasa2 je, tak elok sangat, tapi ok la untuk kami yang nak tido semalam je.

petang je, disebabkan perut yang kelaparan, sebab tak lunch ;( 
terus mencari tempat makan Anjung Ketam. hasil google...
Tempatnya best, tapi dibuka petang hingga malam je tau. Masa sampai takder orang pon lagi, kami pon lepak2 je lah, sekali aqil lak nak 'membuang' jadi tunggu la dulu sambil enjoy pemandangan laun meluas di waktu petang yang sangat mendamaikan...

Jalan masuk


 

Macam2 resepi ada

Sirap pon macam2 jenis..rasa ja sama


Hasil tangkapan kami

Ketam masak telur masin

Setelah abis licin dan kenyang ;p
Sebelum gi makan, layan la budak2 ni enjoy the scenery ;)









Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik