Wednesday, 20 June 2012

Berjimba bersama-sama

Errr...berjimba tu apa? 

Tapi rasanya org guna untuk jalan2, outing kan...betul la kot ;)
Kali ni ke Ujana Rimba, dekat dengan Hospital Queen Elizabeth, KK. Tepi jalan jer, senang nampak.

Kami saja2 ja datang sini petang tu, ramai jugak petang2, org bawak anak main taman permainan, orang joging, main badminton, dan aktiviti lain yg mendatangkan faedah.

Tapi ada juga kami nampak dorang ni buat aktiviti apa pon taktau, diorang lari dan melompat pagar tiang.. kalo tak lepas memang rongak, sebab sebelah lagi pagar simen besarrr!! Tahla org sekarang, macam2..

Ada juga Tugu kat sini, tulis tugu pahlawan, tapi tak tulis pos siapa pahlawan tu, tak detail pon.

Itu tugu pahlawan


My heroes





Ala-ala spider
Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik