Monday, 18 June 2012

Mak Kata Beli Beauty Umaira

Masa kena keputihan ni, balik je dari klinik, call la mak gtau..biasalah mengadu ;) mak pon terkejut, tak sangka keputihan boleh menyebabkan kepedihan yang amat sangat!

Pastu mak cakap, "hang beli tu, ubat yg kakton kat Wanita Hari ini tu juai"...

Alamak, kak ton mana pulak ni... tapi aku cakap je, "ha, nanti cek beli"

Rupanya setalah menggugel, inilah ubat tu..

Beauty Umaira 1001

Khasiat dan keistimewaannya:

  • Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh
  • Menurun berat badan dan mengawal nafsu makan
  • “Astaxanthin” menghindari daripada barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit
  • Meningkatkan sistem ketahanan badan. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakkan termasuk faktor usia
  • Menegangkan kulit dan awet muda
  • Anti jeragat
  • Menganjalkan tubuh dan kulit
  • Membentuk, menganjal dan membesarkan payudara.
  • Menguatkan rambut dan melambatkan uban
  • Mengurangkan keputihan. Meringankan ketidaktentuan menopause dan mengetatkan vagina
  • Meringankan sakit haid
  • Mengurangkan kolesterol dan menjauhi risiko sakit jantung
  • Membekalkan tenaga kepada badan
  • Menghindari penyakit
  • Mengatasi batuk, sakit kerongkong dan ulser
  • Tidak perlu mengambil ubatan atau makanan tambahan yang lain kerana Beauty Umaira mengandungi segalanya.
 Inilah yang mak aku suggest tu, nanti aku kumpul duit sebab harga produk ni RM230.00
Nak beli tengok sini..Beauty Umaira 1001
 Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik