Saturday, 9 June 2012

Ben Ashaari Surirumah?

SERIOUS!!

Walaupon aku rajin surf internet, suka baca blog orang, tapi aku baru je kenal Ben Ashaari ni 2-3 minggu lepas. Tu pon sebab tengok blog kawan aku si Fariza tu selalu masuk GA Ben Ashaari.

Mula baca blog dia, tak best pon, biasa2 je, tak comel pon, banyak iklan2, selain daripada body Ben yg tough tu je..


Tapi entry dia sehari 7-8 entry, rajin betul dia menaip, banyak sungguh idea dia. Harini, Ahad 10 Jun 2012, masa tengok Nona, ada slot pasal ben. Owh! rupa-rupanya ben adalah surirumah.. sweetnya kamoooo... Jangan ingat lelaki yang jadi surirumah ni pelik, tengok Ben walaupon surirumah dia tetap berbadan tough, rajin menyapu, cuci piring....u memang macho la bro!

Dan aku pasti, walaupon ben tak kerja, dia tetap ada income ataupon duit dalam bank dia memang dah bergunung =_=

Well done ben Ashaari!!

 Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik