Wednesday, 16 May 2012

A Day with my Family - Tanjung Aru

Aktiviti hujung minggu kami sekeluarga, kalau tak pegi mall kami lebih berminat ke tempat2 yg nature..

Selalu juga kami datang sini, Tanjung Aru.. tapiselalunya jalan2 beli jeruk2, buah-buahan, makan2 je. Tapi kali datang bawa anak2 pegi park, ada pokok2, kolam yg penuh dengn pokok keladi, pastu ada kura-kura ;p

Tak kisahla tempat tu macam mana tapi yg penting kami enjoy that  place right?

Kemudian, kami tryla makan di Sugarbuns, baru je buka kat sini, ok la juga!

Sugarbuns =_=

3 layer coffe

3 layer tea with jelly


Incik suami sedang amik gambar makanan

Hensem tak saya?
Main belon ;p

Adik dapat ini pon dah hepy

Tengok kuya-kuya
Love kuyat

ME with shawl from sugarscarf


Dalam kereta


Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik