Saturday, 26 May 2012

Sepetang di Perdana Park

Kami suka sangat pergi sini..

Taman ni cantik, tapi bayar parking je, RM1 sejam. 
Yang bestnya semua ada kat sini, boleh joging, boleh bawa anak2 sebab ada taman permainan yg super best!!
Fasilities pon semua cukup, tandas pon ada, cantik gila dengan harga 50sen ;p berkira ooo nak masuk tapi sebab terlalu cantik nak berak pon segan ;p ngaderrrr

malam lak ada air pancut berirama, memang air tu akan mengikut lagu yg berkumandang, kusyuk gila tengok. tapi ada waktu2 dialah, ada jadual kena tulis sana, main selama 10 minit setiap kali.. okeyla tu ;)

Yang tak bestnya, banyak anak filipin... tanjung aru memang ada kampung air, iaitu perkampungan org2 filipin atau PATI. kadang2 anak nak naik buai pon kena tunggu lama gila, dorang buat dekk jer.. kalo kaum lain reti juga bahasa, dah tau org tunggu lama dia bagi chance jugak, ini sampai kena sound baru bagi..dahler aku ni jenis sound direct...nasib la kau!

Bagi aku, tempat ni boleh dikategorikan 3-4 bintang la ;)
 
Adik main Thomas

Tempat favourite dia la ni


Me with adik wearing Ziyan ;)
Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik