Thursday, 17 May 2012

Happy Birthday

Alhamdulillah..
17 Mei dah tiba ;)

Genaplah umur suamiku 30 tahun, dia asyik cakap tua je..baru 30 la sayang, orang lain 30 tak kawen lagi, kita dah ada 2 anak, dah besar lak tu anak2 kita.,.bangga tu ;)

Dari awal lagi aku cakap takdak duit nak beli hadiah ;p saje je sebenarnya dah plan nak beli hadiah. nyorok2 lak tu ;)

Siap iron senyap2, pastu pesan, " baju abg kat belakang sekali tau!" sebanarnya takut dia cari tak jumpa, tak surprise la ;)


Takderla mahal pon, D'urban je, tapi sebab hadiah birthday jadi value dia tinggi sikit kan.

Selamat Hari Lahir Sayang,

Dear my love,
when i first saw you,i was afraid to meet you.
when i met you. i was afraid to like you.
when i liked you, i was afraid to love.
now that i love you, im afraid to loose you.

 To the world, you may be one person. But to me, you are the world.

My heart for you will never break. My smile for you will never fade. My love for you will never end.
 I love you.

With each year I'll love you more. Remember that your best years are still ahead of you and I'll be there for every up down and in between.


 Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik