Sunday, 20 May 2012

Paw incik suami @Secret Recipe

Dasyat sambutan hari jadi incik suamikali ni, haha ;) thanks sayang sebab belanja kami secret recipe, walaupon tak berapa nak secret sangat ;p

mula2 plan nak makan di Little Italy, tapi dah duduk2 tengok menu, asam pedas pon ada wine dalam ramuan, cancel je...dari pening 4 beranak kami nanti ;p haha

Jadi secret recipe la best, walaupon kek hanya sepotong, tapi itu pon tak abis. Nasib baik beli sepotong, kalau beli banyak potong, keras dalam peti ais la jawabnya.. apa2 pon sangat enjoy dapat spent time dengan keluarga tercinta! 

Kek yang aqil pilih ;p

Excited betul dia, memang dia je yg makan

Sweet kan dia...mulut pon manis ;p
cibam nak jenjalan jer

Makan time

Eskrim yg aqil request ;p
Abah punya ;p

Cibam jugak

Birthday boy

Mine!! biasa2 jer


Thank you for reading!!
Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik