Monday, 14 March 2011

AKSESORI KERETA

Sape kat cni yang suka dengan aksesori kereta yang cumel2, contoh macam penyendal kepala (yeke nama mcm tu?hentamlah), sarung stereng, pembalut cermin pandang belakan, pembalut hand-break dan gear, juga kat tali pinggang...

Memang comel wa cakap lu, 2 minggu lepas madam rembat 1 set, niat di hati nak cari FROG, walaupon geli, tapi anak2 suka..tapi takder la pulak frog, yang ade kura-kura atau nama katunnya kuma-kuma...Cantik, warna ijau, semua lengkap..cam nie haaa...

Juga ada alas tempat duduk depan tau...memang comelll la...

Sape2 yang nak pesan boleh emel madam ye..
Harga 1 set = RM200.00/ RM250.00/RM380.00
Design yg ade = pooh, mickey, minney, otomen, hello kitty..mcm2 lagi la...request je ye..

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik