Wednesday, 8 May 2013

Aktiviti Bisnes Baru

Salam semua,

Sehat tak...hehehe. uols tau kan, iols ni suka betuk buat kek, tapi sapa larat makan kalo tiap² hari makan kek kan.. jadi, aku tanya kawan² nak makan kek tak aku nak jual..hehehe. aku buat kek coklat moist, red velvet & green velvet dengan cream cheese.

Yang coklat moist aku amik order, sebab buat sebiji yang 7-8 inci, tak larat gak buat banyak². Red velvet buat suka ati aku je selagi larat dan ada bahan, buat dalam container sederhana je. Oklah, untuk mengisi masa lapang.

 Red velvet & green velvet kukus with cream cheese and cheddar cheese
Harga : RM15.00/pc

Red velvet kukus

 Kek coklat moist with ganache
RM20.00- 7 inci


 Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik