Sunday, 29 April 2012

MSAM Sabah 2012

Ini first time aku gi, Pameran sempena Minggu Saham Amanah Malaysia mula dari 20 sampai 28 April 2012 di Stadium Likas. sebanarnya bukan di stadium pun, berhampiran stadium, sebab dorang buat khemah (yeke khemah?) atau lebih kurang bangunan khemah sebab besar giler dengan booth2. Jangan main2, Dato Seri Najib tau datang rasmi...

Banyak booth dibuka, paling besar PNB lah, masuk kena bagi IC then dapat buku macam buku ASB tu, dalam buku kita kena amik cop di setiap syarikat yg ada.











Mengujakan  juga la pegi sini sebab ini kali ke-12 MSAM dianjurkan, dan Sabah ,mencatatkan jumlah pengunjung paling tinggi sepanjang 12 kali iaitu 268787 pengunjung!!


 Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik