Friday, 27 April 2012

Karnival Produk Johor 2012

Ini memang acara wajib kami, mula tahn lepas kalo tak salah. Jangankan produk johor, produk mana2 pon yg mai Sabah ni, confirm ada muka kami anak beranak. Tambah2 kalo karnival makanan, syok tu leh p try makan2, minum2, tak beli pon tak pa ;p

Tapi rasanya yg tahun lepas 2011 lagi meriah kot dari tahun ni.Dulu dorang buat di Suria Sabah, tempat macam terhad sikit, pastu pengunjung tak ramai situ. yang bestnya masa tu ada lagi macam2, termasukla otak-otak, kan paling glamer di Johor, walaupon dah di bekukan dan dijadika popia otak-otak ;p

Kali ni buatdi 1Borneo, memang luas dan ramai gila pengunjung, tapi produk pulok tak best. Contoh ada booth kicap jalen, tapi bila nak beli cakap takde, display je ;( wat terliur orang datang jer..

 Malas bawak DSLR, amik je digital kameraOlympus tu. pastu my laling pesan, "lain kali takyah bawa kamera ni dah, snap pon lambat"...  hangin sebab dia yg kena amik gambar ;p
Gambar pon macam lari2, pastu gelap..
Cubaan membuat peace oleh 2 budak ni


Abah pulak pose
 Disebabkan boring pusing2 karnival yg takder makanan, sempat beli serunding ikan jer, terus melilau kedai CD lak...apa nama tah kedai ni

Aqil memujuk mintak CD

Sweet boy~
Abah merehatkan diri, siap diurutkan lagi...tapi takde can la rehat panjang, kena panjat ngan bebudak
Dorang pon nak
Maknye wajib la ~hikhik


Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik