Monday, 8 October 2012

Indahnya Rasa Rindu Itu...

Assalamualaikum... 


My incik suami kena outstation, bukan oversea pon, tak jauh mana, Tawau je. Tapi jauh gak la tu, Tawau-KK kena naik flight gak tu.

Tadi pi antar kat airport pon sedih tahap ultraman bertukar lampu biru ke merah dah, kami jarang berjauhan, sebelum ni mmg berjauhan, jumpa weekend je, jadi rasa dah biasa. Tapi sekarang, ngadap 24 jam, ko aku pi mai pi mai dlm rumah, rasa macam sedih lak bila jauh ni.

asyik pesan kat anak2 je, "abah takdak na, esok lepas esok lepas esok baru balik" (kalo habaq hari apa abah dia balik belum tentu depa ni paham. si abang faham la, si adik bila gtau dia jawab, "abah ada ya"

Tapi rasanya ada hikmah juga bila kita berjauhan sekejap suami isteri ni:
  1. Feeling rindu tu kembali, rasa cam masa bercinta, bz pegang handset sms sentiasa
  2. Masa berjauhan baru kita sedar betapa sunyinya hidup tanpa pasangan masing2
  3. tahu/ sedar apa kepentingan suami/isteri masing2
  4. Dapat menilai tinggi mana perasaan pada pasangan
  5. Lebih menghargai pasangan
OK! i miss him damn much ^_^

 Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik