Tuesday, 9 October 2012

Aqil Nak Adik

Masa kat klinik tadi, amik ubat kaki afiy, ramailah patient. masa tunggu turn tu, ada sepasang suami isteri bawa baby baru, kecik lagi. Mungkin dalam 2 bulan umur baby tu. Pastu terus aqil kata:

Aqil : Ibu, tengok ibu, ada baby botak.
Ibu : hmmmm... (malas layan)
Aqil : Ibu, comel betul baby tu, si baby yang botak.
**Aku terus nak cover la, dia dok ulang2 botak tu.
Ibu : Baby memang kena botak, aqil kecik2 dulu pun botak gak.
Aqil : Comel kan ibu, baby botak tu. Jom kita amik nak?
Ibu : Aqil kan dah ada adik.
Aqil : Kita tukarlah. bagi kat depa adik kita tu, kita amik baby botak tu..

Alamak!!! Buat lawak la budak kecik ni.



  Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik