Saturday, 2 March 2013

Burger Bakar di Kota Kinabalu

Makan lagi..

Hehe..aku bukan malas masak, tapi kadang2 kalo ada belen hujung2 bulan, kaluarla jugak bawak anak2 makan kat luar.

By the way, hari tu mak datang KK, ingat nak bawak dia jalan2 makan steamboat kat Restoran Nelayan, tapi tak berkesempatan pulak. Dia dah beria-ia nak balik, takpelah.

Ni salah satu tempat favourite kami, OPEN FOOD COURT, TANJUNG ARU. Belakang Balai polis, dekat plaza tanjung aru. Nampak biasa2 je, gerai berderet kat sini, pilih ja nak yg mana. kalau nak makan char kue tiaw, datanglah sini, ala2 semenanjung la jugak. cuma kalo lambat kang udang abis, kerang abis..last2 tinggal kuetiaw je ;p

Sekarang pon kerap jugak kami pi, sebab baru ja bukak gerai burger bakar. Leh jenguk FB dia


ada banyak pilihan burger kat sini, nama pon comel2.

I am burgerlicious ANGRY BIRD BURGER

Anak aku suka tengok katun sampai lewat malam, tengok mata dia sembap..cam ibu


 * masa harga promo
 Ade berani? aku pilih yg kiri je ;p

Saper yg burgerlicious cam aku suami isteri, leh la pegi sini. Harga a little bit expensive dari harga burger biasa, tapi sesuai dengan daging yg buat sendiri, besar lagi..

Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik