Sunday, 24 March 2013

Danos Loose Powder

Salam semua,
Ahaks..feeling best giler taip dari samsung galaxy S3.. huhu
Kena tekan dengan cermat dan slowly sbb keybord nye sangat comels :-D

Just nak cerita, sejak aku pakai Kryolan, dari foundation sampai bedak. Bila dah abis loose powder aku try Eluanto..hurm, ok gak cuma kuantiti sikit, baru 3 bulan pakai dah abis.  Then skrg aku try jenama Danos. Bukan main org juai kat fb kan, aku pon tnye rege berapa, just RM20.00. Murah gak, masuk pos jadi la RM30.00.

Aku amek kod 3, untuk cerah kuning. Dah sampai dan pakai, rasa cam kuning sgt lak. Mungkin aku pakai dgn cover face oxtard yg code cerah tu kan. Tapi kalo pakai danos je masuk ja ngan kulit aku ♥

P/s next week stok Ratu Syazreen printed smpai, jgn lupa jengah blog k ;-)

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik