Wednesday, 6 March 2013

Rumahku Syurgaku

Assalamualaikum wbt

Entry yang menggembirakan ;)

Alhamdulillah, dah 99% complete. dijangkakan Julai 2013 akan siap 100% dan boleh diduduki dalam Januari 2014. Semangatnya kami anak beranak nak masuk rumah baru, entah bila dapat duduk. Nak minta tukar Sabah ke Kedah pon tak tentu lagi dapat ke tak. Harap bila tiba masanya nanti, semua dipermudahkanNya.

Ada macam2 tips kalo kita google kan, ada yang dari segi syarak dan logik akal. Tapi banyak nak kena prepare sebenarnya, macam aku ni asyik2 aku pikir nak buat kabinet dapur (upah orang ler). Pastu nak buat siap2 rak baju, senang takpayah susah2 macam sekarang ni, dengan terkeluar pintu la, lubang sana-sini.

Doakan semuanya berjalan lancar ye!



p/s Selamat menjadi warga sungai petani.

Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik