Saturday, 23 March 2013

Gift from Hubby

Salam semua,

Murah rezeki bulan ni, dapat hadiah Samsung Galaxy SIII ;) thank you so much my beloved husband, sbb sangat kenal isti dia ni. Asyik2 nak beli je, tapi sampai kedai tak mau beli, kedekut ;p

Asyik paw iphone dia je, guna instagram la, amik gambar la, penuh gambar isteri dari gambar tuan iphone. Akhirnya dpt juga ;) thanks again sayang..

Takat 3-4 hari guna ni memang best la, skrg dah tukar plan celcom, aritu bill biasa je, sekarang dah tukar amik data plan, jadi online sepanjang masa. Sebab takdelah aku guna tepon ni untuk call sangat, takde sapa nak ditalipon sekarang ni..hmmmm

Dah boh macam2 application, wpon aku tak pandai sangat tapi takat download game tu pandaila. Cuma bateri takdelah tahan sangat, tahan dalam sehari la. Mungkin sbb awai2 ni asik guna internet ja, pastu main game, cewi lagi kan. Lepas ni dah boring download, Bosan main game, tahan sikit la bateri dia kan.

Sangat comel, screen besar, kamera best ;) free kan mestilah best.





My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik