Saturday, 1 September 2012

Reti ke aku ber'twitter' ?

Sejak FB dan twitter ni, masing2 nak beli handphone baru, macam2 ada skang. iphone la, blackberry la, macam2 tul. aku ja masih pakai Samsung Corby pink tu, takde nak FB pon, caj mahai!

Jadi skang, saje nak follow artis konon2 nye, aku buat akaun twitter..gue ade twitter tu! hehe

Sape nak bertweet ngan aku silalah cari ye di sini

https://twitter.com/Niaasriiza

tu pon aku tak pandai pon, keje ucap selamat hari raya je.

Tapi aku ada add artis, pelakon @nadia nisaa. rupenye dia ada blog, cer korang tengok sini.

http://icagoing30.blogspot.com/

best gak la baca blog dia, tak macam baca blog artis pun.


  Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik