Wednesday, 27 February 2013

Tony Moly City Mall, KK

Hari yg best ^_^

sebab Rabu selalu kelas takde, pastu internet di sekolah lak line clear, kat bilik ICT je lah ai arini. Pastu balik, singgah City Mall, ingat nak pi giant beli lapik iron, macam iklan kat tv tu. beli shower gel, sebab lifebuoy kat umah tu, si Aqil boh air penuh sebotol..anak sorang ni..

Kemudian, terus ke kedai Tony Moly, banyak gak produk. Yg mana ada online tu semua ada situ, tapi reganya leh tahan mahai.. Selalu tony moly magic lip tu harga online RM15 je, kat situ sampai RM39.90. Tak jadi beli. Pusing2 cari lipstik, belila yg paaaaling murah RM29.90 color pink. Walaupun baru gaji aku tetap kedekut ;)

Semua mahal la situ, kemudian aku beli mascara sebab mascara aku dah keras berketul-ketul. Harga RM39.90.. Dapat less dua banyak sebanyak 20%.. oklah, jimat gak sikit.

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik