Saturday, 3 November 2012

Tadika Pilihan Hati

Assalamualaikum ibu², bapa² dan adik² yang berminat baca blog ni ;p

2, 3 hari ni banyak masa digunakan dlm mencari tadika yg bagus untuk aqil. Tahun depan dia dah 5 tahun, rasanya dah sesuai kot dia fokus pada pembelajaran yg sesuai dengan umur dia. Mulalah aku survey tadika yg baik kat negeri Sabah ni. Tapi yg tak bestnya takdak tadika kat sini yg memenuhi kehendak dan ciri² yg aku nak. takdak yg berunsurkan islamic.

Tapi kat sini nak juga aku sertakan beberapa tadika dan yuran masuk serta yuran bulanan ikut survey aku lah;

  • Smart Reader Kids - yuran masuk RM1000 - Yuran bulanan RM270 (ada di KK)
  • Genius Aulad - yuran masuk RM788+ - yuran bulanan RM238 (takde kat sabah)
  • Little caliphs - yuran masuk RM850+ - yuran bulanan RM180 (ada kat sabah)
  • CIC - takde kat sabah
  • PASTI - Yuran tahunan RM  - yuran bulanan RM110 - (ada kat sabah)
Kalaulah ada Genius Aulad kat Sabah ni memang aku dah hantar. jadi pilihan kedua, Little caliphs lah, walaopun agak mahal tapi rasa sesuai kot dengan aqil..

Semoga aku dan suami buat keputusan yg terbaik untuk aqil dan afiy ;) aminnn


 Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik