Saturday, 10 November 2012

Let's Pizza

Assalamualaikum semua,

Ada yang dah balik kampung sempena cuti sekolah ni? Yelah, cuti sekolah pun dah mula kan. Kami sekeluarga insyaAllah akan pulang ke kampung pada 13hb ni ;p gembiranya hati ini..

memandangkan hari2 terakhir sebelum meninggalkan rumah selama 1½ bulan ni, asik berkemas je. nak tinggal rumah biarla cantik2, bersih2, nanti masa balik semula takdelah rasa serabut sangat. Jadi, dengan automatiknya hal2 masak2 memasak menjadi malas. Nak beli barang dapur pun rasa rugi.

Jadi, pada Jumaat, hari last sekolah, ajak husband makan pizza ;p adik masih di nursery, jadi bawa abang je lah. Kan ada promosi sekarang, jadi nak cuba pizza yg ada chicken chop tu ;)

Sampai je order, yg ada tulis chicken chop tu kami cari dulu.



 Akhirnya jumpa juga key word yg kami cari, kami amik set Cheesy Reloaded 1 topping Cheezy 7 Chicken Chop. Pastu, cari lagi...

Nama Lime Pepper Chicken Chop. Harga RM14.90. Pedas lada hitam, sos sedap.

Yang bestnya sekarang ada promo, belanja lebih RM30, anak leh dapat makan free ;p ni yg best.

•  Every RM20 spent entitles you to 1 'Kids Eat Free' meal. Limited to 1 meal per kid
•  Valid for kids below 8 years old or below 120cm in height, whichever applicable.
•  For dine-in only.
•  Products may vary by location.
•  Not available in Pizza Hut Genting Highlands.
•  Not valid for purchase of Group Party Packages.
•  Products are subject to availability.
•  Products shown are for illustration purposes only.
•  Terms and Conditions apply.

Anak aku kan baru 4 tahun, jadi dapatlah.
We choose Kidz Carbonara.. tapi maknye yg makan sampai abes.

Jumlah semua aku pon taktau sbb masa husband gi bayar memang aku jalan dulu.. save pocket ;p

i love u darling sebab sudi belanja kami. Lain kali belanja lagi ye ;)

 Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik