Saturday, 10 November 2012

Wayang~ Time To Enjoy

Dah banyak tahun rasanya tak tengok wayang, last tengok masa filem The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader 3D.

Kali ni teringin nak bawa anak2 tengok wayang, jadi ada film Finding Nemo 3D, ingatkan film baru tapi rupanya film lama dulu gak dorang buat 3D. Takpelah, masuk je tengok.

Sampai tu tepat2 ke 3.50, masuk panggung wayang dah mula pun, tapi terkejutnya, tak smpai 10 org. Cakap kat suami, "takde pun orang tengok?" Suami cakap, "yelah, tiket mahal kan" baru aku tau, sorang RM15 rupanya untuk 3D.

enjoy jugak sebab anak2 suka, si adik pakai spek tu sampai penyek2 batang hidung, lubang hidung tu nampak sikit je ;p tapi dia boleh pakai samapai abis cerita. Bajet handsome lah tu anak aku!

yang abg dia, memang takmau pakai, tengoklah dia cerita yg kabur2 tu..



Diorang memang enjoy makan2 dalam cinema. abis 4 ketul hotdog, 1 large box popcorn, 1 fries & ice lemon tea ;)


 Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik