Wednesday, 28 November 2012

Cool Blog - Jom try

Salam semua,
 
Hari ni aku habiskan masa di CC, bukan sebab takde keje, sebab ada keje lah aku datang sini ok! Kalo tak takde lah aku nak lepak2 sorang tekan keyboard yg bunyi kuat macam tengah guna typewriter ni...huhu.. lantaklah apa orang lain nak kata.. 

 Eh, uols dah try Cool Blog? Ala, ice blended yg ada muka Heliza Helmi jadi duta dorang tu. Aku dah 2 kali try. Yg mula2 dulu Oreo ape tah, yg kali ni Vanilla flavor with Choc Syrup topping apple jelly. Untuk menemani aku di CC sementara menunggu encik. suami repair kereta. Harap2 janganlah sampai petang. Kalo tak memang masak aku kat sini...

Cool Blog ok lah jugak, sama je macam ice blended yg aku buat kat umah, bubble pun cam besa2 aje. Cuma flavor dia memang banyak la. Rambang mata nak pilih. Aku pun main teka ja mana aku nak, pastu aku bayar.






 Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik