Tuesday, 28 August 2012

Aidilfitri 1433H

Assalamualaikum wbt...

Ramai dah yg update pasal raya masing² kan, aku je yg lambat. Bukan nya apa, aku ni beraya di kampung, leptop di bandar, takdenye nak hapdet ape² pon, ritu hapdet ucapan raya pon dari ipad, tu pon stress sebab sangat lambat. Takat dapat edge je, tunggu balik bandar jelah. 

Alhamdulillah, Aidilfitri kali ni sangat best. Rasa macam persiapan tahun ni lebih sempurna dari tahun² lepas, mungkin disebabkan Pak Lah dengan baik hati memberi bonus 1/2 bulan pada aku ;p

Jom layan gambar aku dengan family yg meriah & ceria di Hari Raya ~



 Kesian Aqil demam di hari raya, tapi tetap enjoy!

 Si kenit yg sehat memang jadi tumpuan ramai

 Posing si abang

 Posing si ibu
 Kami 1 family

 Suami isteri


with mom in law




SELAMAT HARI RAYA DARI KAMI SEKELUARGA

 Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik