Tuesday, 7 August 2012

Kemalasan Tahap Gaban



GABAN?
Alamak, ape tu? mungkin adik² yg lahir 90-an tak tau, tapi kalo tanya yg lahir tahun 80-an mesti tau kan..laki ke pompuan sama je, dengan satria baja hitam lagi..


Sejak masuk bulan Ramadhan yg mulia ni, tahap kemalasan aku nak update blog semakin kurang, sebab busy kan, dengan masak² lagi sepetang, bangun sahur masak lagi, tangan ni dah tak daya nak menaip, makan daya la..

Pada yg berjaya memenangi 1st Giveaway by Purple-mommy tu, separuh hadiah dah di pos, ada lg beberapa org termasuk yg belum bagi alamat tu, sabar ye..

tengoklah, kalo rajin melampai, ai update lagi ye..

Papai

  Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik