Wednesday, 8 August 2012

Adam & Hawa

Ada tak kat sini pembaca tegar novel² cinta di Malaysia ni? mesti ramai kan..
Dulu masa zaman muda-mudi, kat universiti dulu, ada gak la baca 2,3 buah novel, tu pon dah tak ingat novel apa.

Bila glamernya cerita Adam & Hawa ni yg di'drama'kan, aku rasa macam penah baca, tapi ingat² lupa atau baca skip² ~ besalah tu, org pemalas baca buku cam aku ni, mula² baca intro, pastu baca bab last sekali, pastu baru baca balik dari depan. tu pos langkah² 20-30 helai, tang mana bab² yg tak best tu tinggai ja. tak tahan ngadap novel kecik tet, nak baca selai², rabun aku nanti camana??? (sebenarnya malas baca)



Eksaited gila aku nak tengok drama ni, katanya 80 episod, aku pon teruja, sebab mula² kata nak tayang kat astro Bella, sekali pihak astro umum tayang kat channel Mustika HD, diulangi Mustika HD..yg screen leper, piring astro hitam tu.. TV umah aku bukan yg slim melim tu, takkan nak boh HD lak, satgi tengok sama ja, wat rugi..

Takpalah tokey astro, tak dapat tengok pon takpa, takat nak tengok muka Aaron Aziz tu, mana² pon ada lah. Lama² tayang gak la tu kat prima ka, Ria ka...kan kan

Pada yg berminat, silalah like page Adam & Hawa ini, banyak gambar² dorang kat situ~
pada yg TV ada HD tu, selamat menonton drama 80 episod ini, sila jangan malas dan boring dan hangat² taik ayam macam saya menonton drama bicara hati...huwaaaa


  Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik