Tuesday, 17 July 2012

Bila aku memandu..

Salam semua,
Aku driving hampir setiap hari, pergi & balik kerja, kalau outing dgn family husband la bawa kereta, aku tidoq kat sebelah ;)

Boring lam2 memandu sendiri pi sekolah ni, nak juga husband hantar & amik dari kerja, tapi nak buat macamana, tempat keja kami sorang utara sorang selatan, bertemu di rumah jer lah.

masa godek2 leptop husband ni, jumpa la 2 keping gambar curi~


Ni masa tengah memandu dari Tawau ke Semporna


Bila tengok gambar ni, baru aku perasan tabiat aku masa memandu:
  • suka pegang stereng dengan sebelah tangan sahaja
  • sambil pegang stereng sebelah tangan, gunakan jari sebelah tangan lgi mengetuk-ngetuk stereng konon2 enjoy lagu ;)
  • suka pakai lipstik masa driving


  Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik