Monday, 16 July 2012

Beli Buku Agama

Aku ni bukanlah sorang yg suka baca buku, memang fail bab2 baca buku, silap2 buku baca aku!
Tapi Sabtu lepas,15/7/2012, ajak incik suami ke City Mall, niat nak beli baju untuk baby Zahin yg comei tu, aku ni memang hobi shopping, tak kiralah apa benda pon, asal shopping ja nombor 1.

Lepas beli baju Zahin, terus tengok anak2 dan abah dorg kat tempat permainan, yg ada game, mainan budak yg muzik2 tu dan playground yg bayar RM4 sorang then leh dok ler lama mana pon. Disebabkan budak2 masih enjoy ngan playground tu, aku p kedai buku Popular lak..ingat nak cari buku masakan, kan dah nak dekat bulan posa ni...

Tapi takdak pulak yg berkenan di hati, asik western ja, boringla makkk =)
Round punya round, tersinggah dekat rak Agama..terpautla hati ni pada buku2 ni pulak.


RM26.00
Ada 5 cerita haiwan yg memang menarik kanak2.. semalam dah baca 1 cerita pasal ikan paus, dgn syarat aqil mesti tidur lpas ibu bacakan, dia ikuttt ;p bangun pagi dia nangis cari buku ni suruh ibu bacakan pagi2 buta..terus kena sorok buku ni. malam ni takdan bacakan dia buku ni, sebab bz iron baju, esok kan senanyan ;)

Kalau nak beli online boleh tengok sini 

Kemudian nak cari mathurat, tapi tak jumpa. dapat buku doa pun best, dulu masa kat SMKA mcm2 doa aku hapai, skang doa makan je dok ingat selalu ;( belum baca lagi ...

Boleh jiuga beli online di sini

Ini pun buku doa, elok diamalkan supaya murah rezeki~

Beli online di sini

Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik