Wednesday, 28 August 2013

Jakun Kah Aku?

Salam semua,

Korang balik kampung raya ritu naik ape?? huhu,, penat sesak² kat lebuhraya ke? hihi..aku naik flight, takde nak sesak² der, kami masih lagi tetap berlakon kami ada anak kecik, jadi Hafiy aku terpaksa gendong wpon umur dah 3 tahun, supaya dapat naik kapai awai..haha..bijak tak ;)

Alhamdulillah anak² aku pon takde lah nak meragam kali ni, mungkin sebab dorang semua dah besaq² dah kan. Tapi hat bestnya sekarang, sangat menyenangkan ibu bapa untuk tidur, sebab di setiap kerusi masing² dah ada tv kecik ;p mcm dvd player, jadi lehla tngok rancangan yg ada kat situ. Senangla, sebab budak² leh layan katun dan game, ada Doctor Mcstuffin, jack & pirate dll. manyak lah... games aku tak buka pon.



Filem pon ada, drama, sempat la aku tengok Bones, sampai nak termuntah.. pastu aku tengok Bikers Kental dan criter korea. Bagus jugakla, tapi kalo yg pening baik jangan tengok, giler pusing² pala aku ni tau! hehe..


Aku tengah layan cerita Korea, tajuk dah lupa... tapi best! Sama² la beli tiket Malaysia Airlines ^_^


 Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik