Sunday, 11 September 2011

Gambar raya kitorang

Assalamualaikum semua...
Terima kasih sbb datang bace blog kite...lama rasanya tak update, sebab bz sangat dengat persiapan raya.
Macamana raya korang? best tak? Macam best jugaklah tahun ni, tambah2 dengan keletah anak2 saya yang very excited nak sambut raya, dan yg kecik pon boleh berjalan laju, best la kan, tak yah la dukung2 lagi, biar je kat dia, leh ibu makan2 ;p

Sempena syawal yg datang ni, sempat lagi kan untuk saya dan keluarga mengucapkan Selamat HariRaya Aidilfitri, semoga Syawal lebih bermakna pada tahun ini.

Jom layan gambar raya kitorang yg hepi ~~~
Ashiteru sdg jadi hulk
my incik suami tercinta
Aqil merempit dalam rumah

Afy ngan paksu
Keciknya kami ;)

Org baru kawen, my sista

My brader, kurus jer

My artis pujaan

Makan jer...

Si comel Darwisy

Ibu Darwisy, juga gemuk

My sista too..

Geget pipi

Ala Hana Tajima

Our Family

ooo...nyorok ye makan sorg2

Sweet sangat
Theme 'HULK HOGAN'



Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik