Monday, 16 May 2011

Blog Riview - Cik Epal

Biar betul der...wa riview blog terkemuka tu..ngalah artis beb tuan punya blog ni
Saper lagi kalau tak yg terhangat, tergojes, terchumell, tervouge


Takyah aku cerita lebih2 le,dia punya follower setakat masa ini dah masuk 15k tau...ko hader???
Aku?? komfirm tak hader...habuk je banyak!!

Yang aku best baca blog cik epal, sangatlah santai...kalu tak penah korang gi buka, carik lam google pon bole,tak naik org len, die je cik epal di malaysia ni...walaupon ada yg fake..

keje cik epal lam blog, 'menternak lemak' je..suke bebenor dia menternak lemak..pastu dia bising dia gemoks la, tembam la...pada cik epal (ko bace ke? bestnya aku kalo ko bace):

"ko janganla susah hati dik, takder gemok kak nengok ko, chubby sket2 takpe dek.. yg penting ko bahagia.,,"

Pastu cik epal ni ngalahkan artis, dia lak yg kena temuramah ngan artis..betul...ngok cni ekkk----
Pastu aku penah bace yg nuffnang cikepal dah ribu riban..huyyoooo... tu yg ramai org kui dok dengki tu...

Tapi, dalam2 yang suker cik epal, ramai juga yg membenci..ramai blogger2 yg menghentam tanpa pengetahuan cik epal.. belakang je berani, tapi cik epal seringkali mengkantoikan diorang...

wahai cik epal yg  comel lote, manusia ada kelemahan..kelemahan manusia yang utama ialah tak boleh tengok orang senang..hasad dengki jadi raja dalam diri, jangankan ko, Fatin Liyana yg sangat gojes tu pown kene..( saper fatin liyana? ha...tengok cni..-----)

Nak tau banyak lagi pasal cik epal? kita gonjeng dia....

Ini la cik epal

15k tu...korang ade?



Gambar dari mr.Google yang bijaksana~

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik