Friday, 10 June 2011

My activity every morning~

Akhirnya, mood aku datang semula untuk menaip dan menghupdate belog aku yg kelam kabut cam hape tah ni... Aku sebanarnya seorang yg  sangat rajin update belog, tapi main blog aku ler...www.zary-collection.com/
online shop yg menjual tudung dan shawl..yang pastinya termuarah di pasaran dengan kualiti setanding butik ternama tau...

Hokey, skang aku nak update ape activity aku tiap pagi, mostly eberyday lah aku buat menatang ni..al-kesahnye begini...

Aku keje cikgu, aku tinggal KK, sekolah di Tuaran, so aku ulang-alik gi sekolah yg makan mase hampir sejam tu tiap2 hari...dalam lebih kurang 45km lah...jadik, untuk memanfaatkan masa yg hampir sejam tu, inilah perkara yg wajib aku buat di dalam kereta myvi grey SAAxxxxT laki aku punyer tu~









Syria yg dibeli dari Radiusite



Shawl Kasih dari Radiusite


Mesti korang kata cik kak ni takde keje ke??? memang takde keje, suma gambar ni dalam kereta, tunggu traffic light tukar hijau ;p

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik