Wednesday, 16 February 2011

Ape Aku Suka?

Ape aku suka?Korang suka apa?Suma org ade hobi masing2 kan, tapi aku ni mcm takde hobi pon, aku sendiri pon taktau apa aku suka buat. Masa single-mingle dulu, aku suka sungguh jalan2, time aku duk KL dulu, abis aku pusing jalan TAR sampai hafal dah lopak2 kat situ, Sogo lagi la, dah bosan pak guard tu nengok muka aku yg tak brape cun masa tu..hehehe..
Jadi aku rasa hobi aku ialah berjalan2 atau window shopping...shopping di tingkap je ye..

Pastu dah kawen ni, memang lagi suka berjalan2..mana taknya husband den suko botul driving, gtau je mana nak p, sebut je dah sampai ;p

Sekarang dah jadi mommy, jalan2 tetap ok, tapi banyak kena prepare la..susu anak, baju spare, diapers, jajan@biskut untuk baby, sampai anak den skang pon pantang tengok ibu capai tudung melompat dia cari kasut takut kena tinggal..isk~isk

Pastu aku rasa ler, aku sangat suka mengemas rumah sekarang...hobikah itu?mungkin kot.. jap2 aku sapu sampah, vakum, cuci tingkap, paling aku suka cuci tandas ngan mop lantai! Sampai encik suami komplen bau klorox ja bilik air tu..pening agaknya bau dia tak tahan.. aku suka mop sbb ada anak kecik, pastu kawasan umah asik berhabuk ja penuh2..mana aku tak geram..

Yang paling penting, dah siap semua leh g jalan2, aku suka melawa ni...hikhik

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik