Wednesday, 1 January 2014

Welcome 2014

Assalamualaikum~

Alhamdulillah, 2014 dah menjengah. Masuk 2014 maka dengan rasminya umur aku pon dah bertambah lagi 1 angka, lepas ni kalo kena tanya umur mesti letak 30+ kihkih.. berapa2 pon lah umur kita yang penting bersyukur, aku tengok Raja Azmi dlm Masterchef tu wpon dah 50-an tapi cergas je terloncat-loncat, pakaian rugged ala remaja2.. umur bukan penghalang kan ;)

Dah masuk 2014 jgaklah anak-anak aku dah masuk sekolah. Aqil & afiy sama satu tadika. Kalau tahun lepas aku banyak tulis tentang nursery Islamic, tahun ni aku hantar anak gi tadika English lah. Memang ngam la dengan penambahan subjek aku tahun ni, iaitu Bahasa Inggeris, berbuih aku cakap BI, kalau salah pon main hentam. Yang penting berlagak macam pandai..kahkah!


Oh my kids, they look big enaugh ;) malam sebelum tu kan, aku ni tidur pon tak dapat. Serabut perut la, tak tau aku pk apa, rasa2 dalam jam 2 lebih gak baru terlelap. Jaga ja terus excited nak siap2, sebelum 5.45 pagi dah bertolak, aku kerah anak2 aku bangun jam 5.30 pagi lebih2 sikit la.

InsyaAllah pasni aku akan update sikit2 tentang tadika SUNSHINE ni ye. Penat dah menaip..

 Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik