Thursday, 29 December 2011

Wishlist 2012

Salam semua ^_^
Best kan tajuk di atas.. Bila dah masuk Disember, mulalah masing2 tertanya2 "apa azam tahun baru korang?"
Most of The answer yg selalu org bagi, "azam tahun lepas pun tak dapat lagi" ..hihihi
Tak kisah la sis, yg penting kita tau apa hala tuju dan matlamat hidup kita k.

My wish list for 2012 memang banyak. Nak share lah, dengan tidak berahsia lagi ^_*
(tak ikut turutan la, mana dapat dulu go on je)
- settle my PTPTN ( sumpah aku tak bayar walaupun 1 sen ;/)
- menata rias our house to be better than right now ^_* aku malas nak hias
- daftar bisnes with ssm.. I tried 3 times before, tapi tak dapat lagi. Nak try online Pulak lah
- majukan bisnes Zary collection, tambah koleksi baru, jubah, dress, skirt and produk hygene with own label
- nak gi USS ( kalau wish list no 1 tercapai ^_^
- nak gi melancong ( kalau wish list no 1 tercapai jugak )
- letak jawatan guru penyelaras pusat sumber ( bosan giler dengan library)
- jadi ibu dan isteri yang sangat disayangi, sangat baik, sangat comel, dan sangat dikasihi
- rajin memasak *wink wink
- jadi cantik selalu hahaha

Itu je, moga tercapai dengan jayanya (yg penting The first one)
Gambar takder motif**
 Jumpa lagi!!

Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik