Friday, 30 December 2011

Dermacolor Camouflage Cream Foundation

Hai semuaaaa...

Entri kali ni nak share tentang my favourite make-up KRYOLAN..
Jenama kryolan memang tak perlu diperkenalkan lagi, sebab kryolan menjadi kegilaan mereka2 yang gemar bersolek, tmasuklah saya sendiri ^_^ huhuhu

kryolan make-up range memang luas, boleh dikatakan Semua item dorang ade. Tapi yg saya ada takde lah semua, sebab harganya memang mahal, tapi setanding dengan kualiti dan kuantiti pon boleh tahan, kalau tak calit tebai2 setahun pun tahan tau!

Baru2 ni saya beli foundation Dermacolor, tak try pon lagi tapi review kebanyakannya kata sangat BEST!

Sebelum ni barang kryolan saya beli dari beberapa individu yg jual di Facebook, antaranya Azwa kryolan ( mahal sikit, tapi cepat dapat barang sebab Azwa ada kedai di sungai petani), Kryolan stuff (only pre order jadi barang dapat lambat sikit, harga lagi murah dari Azwa). Dan yg terbaru saya beli dengan Kryolan in Malaysia. Nak tengok boleh klik di bawah;





Review boleh tengok sini;

http://dauntless-lady.blogspot.com/2011/07/review-dermacolor-camouflage-cream-and.html
http://jommakeover.blogspot.com/2011/08/ok-nie-adalah-logo-dermacolor-produk.html

Kalau di Kryolan in Malaysia boleh dapat harga RM100.00 aje untuk 25ml ^_^

Selamat membeli...

Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik