Friday, 10 June 2011

Photoshop Maniac

 Sejak dua menjak aku tengok Nona pasal kamera Lomo, baru aku tau ada mende tu kat donia ni…sadisnya aku!! Baru tau benda  tu pada tahun 2011, sedangkan bila aku search internet, lomografi dah glamer sejak 2007 lagi…katak bawah tempurung tul!

Dan skang baru aku tau yg gambar boleh edit bagi jadi lomo guna photoshop…so aku yg suke merosakkan gambar punyala nganga depan leptop, try and error…aku celik photoshop gak, walopon tak jadik (laki I cakap gitu).. tapi aku tetap buat, cam cantek je….aper kata korang, jadik tak???hehehe

































Macam kamera main-main kan, macam mainan..tapi inilah kamera lomo..
Very colorful..

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik