Friday, 10 June 2011

Aku tergilakan contact lens…

Cantiknye…cutenye…nak gak mata cenggini ;)
Itula dalam hati aku selalu bersorak girang bile tengok org pakai contact lens warna-warni…cute tau…aku suka tengok, tapi kalo org kampong aku tengok mesti kata aku sakit mata ;p

Jadi aku dengan tekadnya search penjual2 contact lens kat facebook, suma org aku add jadik kawan, kot2 dapat less..

Akhirnya aku beli juga dari Siti Lens  jenis GARA warnak PINK =) really ohsem! Mula2 aku terbayang warna brown, aku beli pun sebab nak pakai time photoshoot untuk business aku, nak bagi Nampak aku cun dengan mata coklat, tapi pk balik aku sudahla amik gambar pakai kamera cabuk, tak pasal2 aku kene edit balik pakai photoshop sebab mata jadi kaler merah…cancel brown, last pink gak…

Hasilnya~

Gambar dengan Shibam

Nampak tak? tak macam pink pon cam hazel je kan...pasni nak beli grey lak!

Ada sekali aku pakai tak tau mana silap mata aku jadi merah
 (pssstt...semaknya rumah aku...)

Sape yg berminat leh la beli, murah je sepasang RM35 kalo beli 2 pasang RM60...suma termasuk kos pos tau...

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik