Saturday, 16 November 2013

Tempahan Kek

Alhamdulillah,
Aku bersyukur sangat ke hadrah Ilahi, sebab diberi kesabaran setiap kali mencuba pelbagai resepi baru. Terus terang lah aku ni bukan jenis dilahirkan dengan kepakaran memasak, maksudnya aku ni bukan macam chef Wan, main campak² ja dalam periuk pon sedap.

Aku ni kalau masak, mesti bertemankan resepi. Lauk pauk kampung tu takderlah rujuk resepi, tapi macam masakan yg aku belum pernah buat, mesti aku gugel dulu. Ada org yg bila rasa sesuatu makanan, atau ambil bau je pon dah dapat cam bahan² kan..hikhik...hebatlah korang!!

Macam buat kek, tiap kali nak buat kek, aku bukak kitab balik. Walaupon dah 14 kali buat. Alhamdulillah, bulan ni masyuk jugak hasil jualan kek ni. Kiranya walaupon gaji dapat awai, tapi sempatlah tunggu next gaji. Thanks sangat pada yg order.

Banyak order dari SK Laya-Laya, terima kasih sangat² pada kawan lama, Madznah yg sudi start order, then mulalah kawan² dia order. Paling banyak red velvet dan choc moist lah.

 Yang atas : Choc Moist Topping Meleleh
RM5.50 / pc

 Red Velvet / Green Velvet Topping Cheese Meleleh
RM5.50 / pc

 Chock Moist 1 kg RM40.00

 Red Velvet Topping Crean Cheese Frosting
1 kg RM40.00 sahaja




 Kalau nak order, boleh ah contact k. Hanya untuk kawasan Sabah jer. Free delivery untuk kawasan KK hingga Tuaran. Untuk yg jauh macam Semporna atau Sandakan, boleh hantar guna bas k.
Agen dibuka!!
pm/ wassap 0194750626

 Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik