Monday, 11 April 2011

BIAR BETUL


Aku jumpa link video nie from facebook, ada orang tag kan, sekali tengok,..mak aiii..
terkejut mak nyahhh...

Betul2 ke terjadi kat Malaysia semua ni..kalo betul lah terjadi takder apa2 tindakan ke dari pihak berkuasa? ke Malaysia dah benarkan golongan2 begini (aku kah yg buta berita?)

Nauzubillah...aku boleh terima bila tengok video ni, tapi aku berdoa jauhkanlah dari keluarga aku benda macam ni, terutamanya anak lelaki aku..jadilah JANTAN  sejati!!!

Siap negeri kedah lagi menang, negeri aku tu..

Memang dia cun abislah, ada iras Rozita Che Wan, macam Zakiah Anas pon ada gak!!
Ada Noraniza Idris buat persembahan lagik....

Well, enjoy this video (^_^)

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik