Friday, 5 August 2016

Cara Dapatkan Code Voucher Zalora

Hai semua...

Sehat dah..dah beransur Syawal pulang kan, insyaAllah tahun depan panjang umur kita jumpa lagi kan.

Baik, harini akak nak ajar kat korang semua yang suka shopping online.. haha.. bestkan. Duduk dekat rumah pon leh shopping, tambah-tambah yang dalam pantang tu, asyik google baju anak je kan... kan...kan... hihihi


First step mestilah buka website ZALORA. Atau Lazada pun boleh. Tapi harini akak highligt Zalora dulu k. Search apa yang awak2 nak cari. Macam akak contoh akak search Minaz for zalora.



Dah dapat yang dicari, then click item dan pilih color dan saiz kalau ada. Pastu, add to bag. Ingat ye, 1 voucher code utk sekali guna je. Takleh guna dua kali. Kalau ada 4 barang korang nak beli, add to bag semua. Kemudian checkout macam biasa.

Kemudian klik laman web di bawah utk dapatkan code voucher:
https://iprice.my/coupons/zalora/


https://www.picodi.com/my/zalora





Dah dapat buka web tersebut, pilih promo apa yang terbaik. Lagi tinggi percent lagi bagus. Selalu cuma 15%, 20%. Kalau dapat 50% laaagi bagus, tapi jarang lah kan.



Kemudian klik GET VOUCHER CODE. Akan keluar tab lain yg ada CODE tersebut. Cuma COPY ja code the buka balik website Zalora k.



Dekat CHECKOUT, klik pada APPLY PROMO CODE? memang ada tanda soal sana tau. PASTE kan code tersebut, kalau tak dapat paste taip je code tersebut k. Lepastu tekan APPLY.



Nampak kan lepas tolak 20% code voucher, ada less lagi kat item korang nak beli... YEAYYYY!!!! Boleh dapat murah sikit dari harga biasa. Kalau beli lebih banyak,20% dari jumlah yang kita beli akan dipotong.

Dah siap apply code voucher dan dapat less, boleh ORDER NOW macam biasa k. Ikut instruction dari website Zalora macam biasa.

Ok, selamat berusaha!


 Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik