Thursday, 22 January 2015

Toujours Advanced Collagen Shot

Assalamualaikum awak2 semua..

Awak kat mane.. awak-awak kat mane....

Intro lagu Taufik Batisah lagi kan. Uols semua sehat tak? iols sehat sesangat dan tahap keinginan mengekek dah meluap-luap ni tau! Tapi bila dah ada baby ni, selalu berjaga malam, tukar lampin bagaikan. Dalam pantang bagus je selim melim, dah dua tiga bulan mata panda pon dah jadi panda, eyebag bertimbun-timbun.

Masa ni lah, ibu2 dan papa2 muda ni kena amik supplement. Kat sini i nak sarankan kat uols, tak kiralah abang2, kakak2, macik2, aunty2 semua boleh ambik tau. Dah kahwin ke, belum kahwin ke semua sesuai. Sekali cuba, pasti jatuh cinta uols.

TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT



Adakah anda kenal mereka? Golongan yang memerlukan #toujoursadvanced
1. Remaja dengan macam-macam masalah kulit sampai insecure.
2. Si dia berkulit kusam yang kuat bersukan dan terdedah matahari.
3. Kakak yang suka bersolek tapi still tak berseri.
4. Gadis minimal yang suka keluar rumah tanpa mekap, ‪#‎nofilter‬.
5. Brader-brader nak handsome tapi malas pakai apa-apa kat muka.
6. Officemate yang suka kira kalori makanan sebab takut gemuk.
7. Makcik up-to-date yang suka bercantik dengan produk terkini dan terhangat.
8. Pakcik dengan masalah kesihatan yang malas makan buah-buahan dan sayuran.
9. Bakal pengantin yang dah kesuntukan masa nak cantikkan kulit + body.
10. Berkulit gelap tapi benci gelap kusam, nak glowing macam Beyonce.
11. Isteri yang 'pasang badan' sayangkan suami.
12. Kawan baik yang perlukan makeover untuk gembirakan hati.
13. Aunty yang dah tak sanggup body kendur dan kulit kedut.
14. 'Young parents' bermuka lesu, tak cukup rehat asyik berjaga malam.
15. Abang jaga badan nak juga jaga kulit.
16. You.

Adakah uols termasuk dalam golongan tersebut?? iols mungkin kesemuanya ;(

Kenapa pilih Toujours Advanced Collagen Shots? 

Sebab ianya produk kolagen kecantikan dan kesihatan yang terbaru di pasaran. Apabila mencari barang baik, kita sentiasa harus ke depan dan bertukar kepada teknologi yang terbaru. Kerana pengusaha sentiasa mencari jalan yang terkini untuk menjadi produknya terbaik. Adalah satu kerugian untuk duduk di takuk lama dengan produk yang sudah tidak memberi kesan kepada sistem badan anda. Baik set penjagaan wajah (skincare), alat solek mahupun supplemen badan. Cubalah produk yang terbaru dan terkini dan rasai perbezaannya, mengapa teknologi itu bergerak ke depan dan bukan ke belakang. Kini dengan ekstrak buah-buahan dan makanan sunnah. Semuanya dalam satu packet yang 'compact and convenient'. Kalau nak makan semua sekaligus sehari, memang tak mampu dan tak sempat. Tapi ia dimudahkan untuk kebaikan kesihatan dan kecantikan anda. Jemputlah Toujours Advanced Collagen Shots ke dalam hidup anda.

HARGA SEKOTAK (30 SACHET)
RM199 SEMENANJUNG
RM209 SABAH/SARAWAK

Berminat boleh whatsup untuk order:
016-422 0626
Shipping world wide

COD:
Kedah:
Alor Setar
Sungai Petani
Guar Chempedak

Perlis:
Kangar

Sabah:
Kota Kinabalu (Centre Point / Suria Sabah / City Mall)
Kepayan
Penampang (Country Height)
Kolombong (Giant)
Indah Permai (Giant)
Tuaran (Farmasi Aslam)

Agen Sabah dicari!! Semua daerah diperlukan.
Whatsup 016-422 0626



  Photobucket

My Wedding

Daisypath Anniversary tickers

Happy Birthday Aqil

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Happy Birthday Afiy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Jom Klik